Новини

юни 2020 г.

На 19 юни в София се състоя заседание на Националния съвет на Българския Червен кръст, на което бяха връчени грамоти на Геотехмин ООД и на Елаците-Мед АД. Отличията са израз на признателността на БЧК към двете дружества за проявеното човеколюбие и тяхната съпричастност към каузата на организацията и в този нелек момент.

октомври 2020 г.

Група ГЕОТЕХМИН предоставя 20 стипендии на студенти от Минно-геоложкия университет „Свети Иван Рилски“ за учебната 2020/2021 г. Изпълнителният директор на Геотехмин ООД, г-н Доминик Хамерс, връчи символичен чек на ректора проф. д-р инж. Ивайло Копрев по време на патронния празник на висшето учебно заведение. На събитието присъстваха представители на правителството, академичната общност и компаниите от бранша. От страна на ръководството на Група ГЕОТЕХМИН на патронния празник беше  и д-р инж. Иван Вутов, зам.- управител на Геотехмин и председател на СД на Геотрейдинг АД.

октомври 2020 г.

На 15 октомври в Националния дворец на културата бяха връчени наградите „Достойните българи“. Инициативата е на вестник „24 часа“ и се проведе за 18-ти път. Геотехмин ООД беше сред традиционните партньори на „Достойните българи“ и тази година.

август 2020 г.

На 18 август – Деня на миньора, Българската минно-геоложка камара обяви традиционните си награди. Геотехмин ООД е отличена с плакет и грамота в категория „Корпоративна социална отговорност“ за Благотворителна програма „Българските добродетели“. Дружеството е удостоено и със специална грамота за активно участие в Националната дарителска кампания срещу разпространението на епидемията от Covid – 19. Елаците-Мед АД получи плакет и грамота в категория „Иновации“ за внедряването на специализиран минен софтуер.

август 2020г.

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение „Изменение на цялостен работен проект (ИЦРП) за добив и първична преработка на медно-порфирни златосъдържащи руди от находище „Елаците“, Софийска област до 2031 г.“.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.