март 2023 г.

Г-жа Емилия Илиева - изпълнителен директор на Геотрейдинг АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, връчи награда за изключителен принос към българския театър на актьора Антон Радичев на церемонията ИКАР 2023. За втора поредна година проф. дтн инж. Цоло Вутов и Група ГЕОТЕХМИН подкрепят провеждането на Софийския театрален салон и наградите ИКАР по Благотворителната програма „Българските добродетели“.

март 2023 г.

Група ГЕОТЕМИН продължава да подкрепя и реализира инициативи, важни за гражданите на общините в региона на своята на дейност. По Благотворителната програма „Българските добродетели“ беше направено дарение на МБАЛ „Проф. д-р Александър Герчев“ - Етрополе – нов високотехнологичен рентгенов апарат, който вече е доставен и монтиран в болницата. Това е един от първите подобни цифрови апарати, доставени в България.

март 2023 г.

Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД стартираха инициативата „Да направим филм“ сред ученици от 5 до 12 клас от 13 училища от Етрополе и Средногорието. Учениците ще влязат в ролята на продуценти, сценаристи, режисьори, оператори, монтажисти, музикални оформители и др. и ще направят късометражни филми за професии от минната индустрия. Проектът се реализира съвместно със Сдружение „Арлекин“ - организатор на фестивал за младежко и детско медийно изкуство в страната и в чужбина.

февруари 2023 г.

„Живеем в ерата на много и динамични промени, които се случват все по-бързо и по-бързо. Компаниите трябва да се адаптират към най-новите технологични тенденции, в това число свързани с развитието на изкуствения интелект и европейските регулации на Зелената сделка. Група ГЕОТЕХМИН се развива в синхрон с тези тенденции, следвайки основните си принципи: новаторски подход, бизнес етика и социална ангажираност“, каза г-н Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД. Той участва в събитието „Преди утрешния ден – началото“, организиран от списание BGlobal.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.