юни 2021 г.

Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД дариха художествена литература на 31 читалища и училища в столицата и Софийска област. Сред получилите ценни книги са НЧ "Светлина 1921" в район Слатина, както и 14 училища и 16 читалища от района на Средногорието и Етрополе. Даренията на повече от 1300 тома са част от програмата на дружествата за корпоративната социална отговорност „Култура и национална идентичност“.

май 2021 г.

В навечерието на 24 май, на специално събитие, кметът на община Етрополе  г-н Димитър Димитров и г-жа Мила Манчева, директор на СУ „Христо Ясенов“, удостоиха проф. дтн инж. Цоло Вутов, с най-високото отличие на училището -  Почетния знак. Той се присъжда на управителя на Геотехмин ООД за подкрепата му през годините и за приключилия значим проект за ремонт на образователната институция, в която учат 730 ученици. Със сертификати за активна благодеятелност за направените дарения за проекта бяха удостоени изпълнителният директор на Елаците-Мед, инж. Драгомир Драганов, д-р инж. Иван Вутов, председател на СД на Геотрейдинг АД и д-р инж. Владимир Вутов, изпълнителен директор на Геострой АД.

май 2021 г.

Оборудвана компютърна зала, нов кабинет за приобщаващо образование и ремонтирано фоайе са трите проекта, реализирани в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - Чавдар, по Благотворителната програма „Българските добродетели”. Те бяха представени на официално събитие на 24 май в присъствието на кмета г-н Григор Даулов, директора на училището г-жа Мария Дурчева, представители на дарителите Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД, и други гости. 

май 2021 г.

Група ГЕОТЕХМИН подкрепи Деня на отворените врати в МГУ „Св. Иван Рилски“, който се проведе на 14 май в двора на университета. Целта на събитието беше да се предизвика интерес у децата и младежите към възможностите за следване в специалностите на учебното заведение, както и за професионална реализация след дипломирането им. Събитието бе открито от ректора - проф. д-р инж. Ивайло Копрев. Група ГЕОТЕХМИН бе представена от д-р инж. Иван Вутов – заместник-управител на Геотехмин ООД.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.