август 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН продължава своята традиция да дава възможност на студенти да придобиват ценен практически опит под ръководството опитни наставници в компаниите. През тази година близо 60 младежи стажуват в наши дружества, като 8 от тях са и стипендианти от Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“, с когото Групата има дългогодишно успешно партньорство.

юли 2022 г.

Младен Недков - заместник-директор „Информационни и комуникационни технологии“ в Елаците-Мед АД, бе избран за „Инженер на годината 2021“ в конкурс, организиран от Федерацията на научно-техническите съюзи (ФНТС). Удостоверението за званието му бе връчено от председателя на ФНТС проф. дтн инж. Иван Ячев по време на Отчетно-изборното събрание на организацията на 30 юни. Почетният плакет за високото отличие ще бъде връчен на официална церемония в края на годината, когато по традиция е и последното събрание на федерацията.

юни 2022 г.

Учениците от едно от най-големите училища в Софийска област – СУ „Христо Ясенов“ в община Етрополе, имат възможност да спортуват в два обновени и модерни закрити плувни басейни, благодарение на основен ремонт, извършен по Благотворителна програма „Българските добродетели“.

юни 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН подпомага изграждането на храм в двора на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“, който ще носи името на небесния закрилник и покровител на българския народ, на минерално-суровинната индустрия и на университета. Тържественият водосвет и полагането на основния камък бяха отслужени на 14 юни от Негово Преосвещенство Белоградчишкият епископ Поликарп - викарий на Софийския митрополит, а символичната първа копка на православен храм направиха ректорът проф. д-р инж. Ивайло Копрев, и настоятелите проф. дтн инж. Цоло Вутов – управител на Геотехмин ООД и проф. дтн инж. Николай Вълканов – председател на СД на Минстрой Холдинг АД.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.