ноември 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН представи възможностите за подкрепа и работа за студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия по време на Международната юбилейна научна конференция „80 години УАСГ“ (9 - 11 ноември). Форумът се проведе под патронажа на президента Румен Радев.

ноември 2022 г.

Проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, получи наградата на в. „Стандарт“ за подкрепа на младите таланти на България. Това стана по време на тържествена церемония в София, предшествана от форум на тема „Бранд България. Докосни Чудесата“, съорганизатор на който бе Националният борд по туризъм.

ноември 2022 г.

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение „Изменение на инвестиционно предложение за „Експлоатация на кариера за добив на доломити от находище „Миал“, в землищата на с. Мирково и с. Бенковски“.

ноември 2022 г.

Нов електрохидравличен багер HITACHI EX2600E-6LD влиза в експлоатация в рудник „Елаците“. Придобивката бе осветена с тържествен водосвет на 2 ноември в Рудодобивен комплекс на Елаците-Мед АД. Гигантският багер тежи 248 т, има електрически двигател и е оборудван с най-съвременни технологии, което допринася за по-високата му производителност, по-ниските оперативни разходи и нулеви емисии на CO2.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.