май 2022 г.

Над 550 фиданки и храсти засадиха ученици от 13 училища от района на Средногорието и Етрополе. По този начин децата участват в инициативата „Нашето зелено утре“, част от Благотворителната програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН, основана от проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД.

май 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН и проф. дтн инж. Цоло Вутов са дългогодишни дарители на Българския Червен кръст и подкрепят редица хуманитарни каузи на организацията. През май Българският Червен кръст получи дарение по Благотворителната програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН. Едно от нейните дружества - Геотрейдинг АД, дари на организацията ръчноводим електрически високоповдигач, който ще улесни работата на екипа, работещ в Централната складова база на БЧК в село Лозен. В момента там се събират всички помощи и дарения, които БЧК получава от институции, фирми и физически лица и след това предоставя на бедстващите хора в Украйна чрез Украинския Червен кръст или на разселените украинци в България. Дарението е в допълнение на подкрепата от 250 000 лв., която четири дружества от Групата – Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг,  оказаха на БЧК след началото на войната.

април 2022 г.

Първият интерактивен кабинет в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ е направен по програма „Българските добродетели“ от дружествата Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД. Компаниите дариха 4 графични таблета, 4 лаптопа, дисплей и друга техника, с която онлайн обучението се доближава като качество максимално до присъственото. Ректорът проф. д-р инж. Ивайло Копрев връчи сертификати за дарение на представители на четирите дружества в Деня на кариерните възможности, организиран от университета и Група ГЕОТЕХМИН. 

април 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН представи възможностите за стаж и отпускане на стипендии за студенти от Минно-геоложкия университет „Свети Иван Рилски“ по време на Деня на кариерните възможности. Събитието се проведе в Многофункционалния комплекс ProAuto. Група ГЕОТЕХМИН беше представена от д-р инж. Иван Вутов – председател на Съвета на директорите на Геотрейдинг АД и заместник-управител на Геотехмин ООД, г-н Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД, инж. Ивайло Николов – директор Рудодобивен комплекс на Елаците-Мед АД, инж. Владимир Александров – заместник-директор на Рудодобивния комплекс и др. Гости от МГУ бяха ректорът на университета проф. д-р инж. Ивайло Копрев, заместник-ректорите и деканите на трите факултета.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.