ноември 2021 г.

Елаците-Мед АД получи наградата в категория „Дигитализация“ в 31-ото издание на престижния конкурс Mистър и Мисис Икономика 2021, opгaнизиpaн oт нaй-гoлямaтa paбoтoдaтeлcĸa opгaнизaция в cтpaнaтa – Koнфeдepaциятa нa paбoтoдaтeлитe и индycтpиaлцитe в Бългapия (KPИБ) и cпиcaниe „Иĸoнoмиĸa”. Това е една от наградите, които доказват, че българската икономика работи успешно въпреки пандемията. Останалите са за: пазарна експанзия, зелени политики и иновации. По традиция бяха връчени и големите награди Мистър и Мисис Икономика за принос през 2020 г.

ноември 2021 г.

Silence - eдни от най-продаваните електрически скутери на европейския пазар, са вече в България, благодарение на официалния дистрибутор на марката – Геотрейдинг АД, част от Група ГЕОТЕХМИН. Компанията осигурява пълно продажбено и следпродажбено обслужване на модерните превозни средства в страната.

ноември 2021 г.

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение „Изграждане на рибни проходи по поречието на р. Малък Искър, попадащи в териториалния обхват на община Етрополе, област Софийска“.

ноември 2021 г.

Над 2100 дървета и храсти бяха засадени по програмата „Нашето зелено утре“ през октомври и ноември в Етрополе, Мирково, Чавдар, Челопеч, Пирдоп Златица и Копривщица. За поредна година представители на дружествата дарители Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД и на местната власт в общините Чавдар, Мирково, Челопеч, Златица, Пирдоп, Копривщица и Етрополе, заедно с учители, ученици и дори деца от детски градини, се включиха активно в инициативата.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.