КСО

Дружествата от група ГЕОТЕХМИН инициират и подкрепят значими социално-отговорни инициативи,  като по този начин допринасят за подобряване на качеството на живот на хората и устойчивото развитие на обществото.

Нашият доброволен ангажимент включва проекти в сферата на здравеопазването и социалното подпомагане, превенция и защита на населението от бедствия, съхранение на българската духовност, образование и култура, опазване на историческото наследство и храмово строителство, подобряване параметрите на околната среда, както и дейности в подкрепа на местните традиции и обичаи и разнообразни спортни инициативи.

Част от безвъзмездните ни дейности са насочени към местните общности. Група ГЕОТЕХМИН осъществява различни програми за корпоративна социална отговорност в регионите, където нашите фирми развиват дейност. Някои от програмите са: „Култура и национална идентичност“, „Нашето зелено утре“, „Ябълка за здраве“, „Спорт и здраве в училище“.

ПРОГРАМИ

 

View the embedded image gallery online at:
https://geotechmin.com/kso#sigFreeIde9111c7282

КСО

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.