Повече от 10 години Група ГЕОТЕХМИН предлага възможност младите таланти на България да станат стажанти в наши дружества, да придобиват практически опит, да се развиват и да останат тук. Всяка година посрещаме десетки млади хора, които учат в университети, както в България, така и в чужбина.

През 2021 година 60 стажанти в Група ГЕОТЕХМИН придобиха практически опит, запознаха се с нашите най-добри практики, технологиите, които използваме, както и с интересните проекти, по които работим.

От 2009 година до момента над 450 младежи са участвали в нашите стажантски програми, а над 25% от тях са назначени на работа в дружества от Групата – Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой, ИТР Сървисиз, Пътстрой-92 и други.

Защо нашите стажанти избраха Група ГЕОТЕХМИН?

Защото получиха възможността да:

  • придобият практически знания
  • развият своите компетенции в мотивиращ екип с подкрепа от наставник
  • имат месечно възнаграждение по трудов договор
  • имат конкурентен пакет социални придобивки
  • имат шанс за професионално израстване в дружества от Група ГЕОТЕХМИН и дългосрочна професионална реализация при нас.

Група ГЕОТЕХМИН има дългосрочни успешни партньорства с водещите университети в България – МГУ „Св. Иван Рилски“, СУ „Св. Климент Охридски“, УНСС, УАСГ, Технически университет и др. От 2019 до 2021 г. сме предоставили 37 стипендии на студенти от Минно-геоложкия университет.

Ако искаш да си част от екип, в който ще имаш шанса да се учиш от най-добрите професионалисти, да се развиваш не само в рамките на едно дружество, а на голяма индустриална група, стани стажант в Група ГЕОТЕХМИН.

Можеш да последваш този линк и да научиш повече за възможностите, които ти предлагаме сега:

За да разбереш какви са твоите възможности за стаж при нас, свържи се с Човешки ресурси от съответното дружество.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.