История

Възложител: Елаците-Мед АД
Период на изпълнение: 2018 – 2019 г.

Нов допълнителен флотационен ред на Мелнично-флотационен цех в Обогатителен комплекс влезе в редовна експлоатация през ноември 2019 г.  

Флотационните машини TankCell® са производство на финландската фирма за минно и технологично оборудване OUTOTEC. Вместимостта на всяка една от новите машини е 30 м3, като общият обем на целия ред е 300 м3.  Доставката на оборудването е осъществена от Геотрейдинг АД, а монтажът– от Елаците-Мед. Строителството е изпълнено от Геострой АД с участието на Трансремонстрой EАД  и Улично осветление ЕАД.

С реализацията на проекта и инвестицията в новото оборудване се осигурява възможност за цялостното реновиране на основните флотационни редове, за повишаване на преработваното количество руда и увеличаване на капацитета на флотацията, както и за намаляване на разхода на енергия.

История

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.