История

Възложител: Агенция „Пътна инфраструктура“
Изпълнител: ДЗЗД „Пътища 2016 - 1 етап“ (Геострой АД, Пътстрой-92 АД, Пътища и съоръжения ЕАД и Димас АД)
Период на изпълнение: декември 2017 – ноември 2019

Обединение „Пътища 2016-1 етап“, с лидер Геострой АД и партньори Пътстрой-92 АД, Пътища и съоръжения ЕАД и Димас АД приключи рехабилитацията на Обособена позиция Лот 2 „Път ІІ-81 Костинброд - Бучин проход от км 8+200 до км 30+400“. Участъкът е с обща дължина 22,2 км. Проектът е изпълнен с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие.

Началото на рехабилитирания участък от Лот 2 започва в края на гр.Костинброд, преминава през с. Бучин проход и завършва след триклонното кръстовището за гр.Годеч. Като част от рехабилитацията на участъка са обновени два моста - над р.Блато и р.Бучино и 13 пътни кръстовища, извършено е укрепване на свлачище при км 9+950 до км 10+030, подобрено е отводняването на участъка и е оптимизирана съществуващата организация на движението.

С изпълнението на проекта са подобрени транспортно-експлоатационните качества на отсечката и е повишена безопасността на движение. Проходът "Петрохан" съкращава пътуването между София и Монтана с около 50 км и с успешното изпълнение на проекта дава възможност на жителите на общините Костинброд, Годеч и Берковица да пътуват по обновената пътна инфраструктура.

История

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.