История

Възложител: Девня Цимент“ АД
Изпълнител: CBMI Construction
Подизпълнител: Геотехмин ООД
Период на изпълнение на проекта: 2012 – 2014

Описание на проекта:
Геотехмин ООД е подизпълнител на китайската компания CBMI Construction (част от групата SINOMA), която е главен изпълнител на нова линия за производство на цимент с капацитет 4000 тона на ден в завод “Девня Цимент“. За участието си в този проект през декември 2014 г. дружеството получи плакет и специална награда в категорията Индустриални сгради - технологично обновление и разширение“ на традиционния конкурс Сграда на годината“, който се провежда под патронажа на МРРБ със съдействието на браншови организации.

В рамките на проекта Геотехмин изгради на територията на Девня Цимент“ стоманобетоновите конструкции на следните съоръжения:

  • Фундамент за суровинна мелница
  • Топлообменна кула – най-високата индустриална кула в България – около 130 метра висока
  • Цилиндричен стоманобетонов силоз с диаметър 18 м и височина 72 м, конструкцията на който е изградена чрез пълзящ кофраж
  • Сграда на процесен филтър
  • Сграда на суровинна мелница
  • Различни видове фундаменти
  • Трансферна кула, анализаторна кула и охладителна кула.

История

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.