Бизнес направления

Център за управление и професионално обучение ЕАД (ЦУПО ЕАД) извършва и удостоверява професионални обучения с придобиване на степен на професионална квалификация, обучения по част от професия, както и за придобиване на правоспособност и актуализиране на професионална квалификация, съгласно изискванията на ЗПОО и на основание Лицензия №200512253, издадена от Националната агенция за професионално образование и обучение.

Центърът успешно развива дейност в сферата на управление на човешките ресурси и консултации по финансови въпроси и бизнес развитие.

Дружеството развива дейността си в две основни направления:

  • Обучение и квалификация - професионални обучения, дуално обучение, практикантски програми, електронни обучения, развитие по компетенции, бизнес обучения и семинари. Центърът работи с екип от висококвалифицирани преподаватели от висши учебни заведения.
  • Консултантски услуги и бизнес развитие - предлага квалифицирана консултация в сферата на финансите и управлението и развитието на човешките ресурси за групата фирми  ГЕОТЕХМИН.

ЦУПО се стреми да постига високо качество на предлаганите услуги и удовлетвореност на клиентите си.

 

СЕРТИФИКАТИ
ISO 9001:2015

ЧЛЕНСТВА
Асоциация на лицензираните центрове за професионално обучение
Индустриален клъстер Средногорие

КОНТАКТИ
София 1799, ж.к. Младост 2, ул.,,Св. Киприян“, бл. 243, вх. А.

Веселина Статева - Тончева
Изпълнителен директор
тел.: +359 2 902 65 06
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.cmvt-bg.org

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.