Бизнес направления

Геоохрана ЕООД е специализирана в предлагането на висококачествени услуги и професионални иновативни решения в сферата на охраната и сигурността. Основната мисия на Геоохрана е да осигурява сигурност и безопасност на клиентите си посредством индивидуален подход, като се прилагат многоспектърни и ефективни решения, изцяло съобразени с нуждите на клиента, експертни познания, пълна дискретност, честност, лоялност и последователност.

Геоохрана развива дейност в следните направления:

  • Осигуряване на денонощна физическа охрана и пропускателен режим чрез стационарни и подвижни постове
  • Инсталация и поддръжка на системи за видеонаблюдение
  • Проектиране, монтаж и експлоатация на сигнално-охранителна техника
  • Обслужване на пожарогасителни и пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове.

Геоохрана има опит и капацитет в изграждането, профилактиката и поддръжката на техническите системи за сигурност  - системи за видеонаблюдение, сигнално охранителни системи, системи за контрол на достъп, радио комуникационни средства.

Геоохрана оперира единен мониторингов център за видеонаблюдение с непрекъснат режим на работа, чрез който се осъществява надежден пропускателен режим и се гарантира сигурността и спазването на трудовата дисциплина в охраняваните обекти.

Геоохрана се стреми към непрекъснато усъвършенстване и подобряване на качеството на предлаганите услуги и безупречна репутация на фирмата.

СЕРТИФИКАТИ И ЛИЦЕНЗИ

  • Лиценз №29/16.04.2004г. за извършване на охрана на имуществото на физически и юридически лица съгласно Закона за частната охранителна дейност
  • Разрешение №916/28.05.2018г. за поддържане и обслужване на противопожарни системи и съоражения на територията на цялата страна
  • Сертифициран администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни
  • Внедрена интегрирана система съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015, ISO 18788:2015 и ISO 45001:2018.

КОНТАКТИ
София 1588
район „Искър“
ул. „Околовръстен път“ № 459
Многофункционален комплекс ProAuto

Станислав Стефанов
Управител
тел:   +359 2 808 71 13
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.geoohrana.com

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.