Бизнес направления

Улично осветление ЕАД е най-голямата специализирана фирма за изграждане, експлоатация и поддръжка на външно изкуствено осветление в България.  Дружеството е правоприемник на единствената общинска специализирана структура за експлоатация, поддръжка и управление на уличното осветление на територията на София и прилежащите към  Столична община райони. От 2007 г. е в Група ГЕОТЕХМИН.

Улично осветление ЕАД разполага с екипи от висококвалифицирани специалисти, специализирани машини и автотранспорт, мобилна лаборатория за откриване на кабелни повреди, машина за безизкопно полагане на тръби и друга съвременна техника и механизация. Аварийни екипи реагират на сигнали денонощно, като отстраняват повреди и аварии по мрежата на улично осветление качествено и професионално. Екипите се координират от собствен диспечерски център, работещ 24/7, включен в националната система 112.

Улично осветление ЕАД използва съвременни иновативни технологии и ги внедрява успешно в модерни системи за адаптивно управление на външно и вътрешно изкуствено осветление. Дружеството поема отговорност и вече има изпълнени няколко договора с гарантиран резултат (ЕСКО). Компанията инвестира в повишаване на енергийната ефективност и намаляване на разходите за електроенергия на системи за външно изкуствено осветление в няколко общини в България. По този начин активно допринася за постигането на дългосрочните цели на ЕС и на България в областта на енергетиката и климата за икономика с ниски нива на емисии.

Услуги

  • проектиране
  • изграждане
  • управление
  • експлоатация
  • поддръжка
  • диагностика
  • инженеринг на електрически мрежи, системи за автоматизация, наблюдение, контрол и управление, енергоефективни системи за външно, вътрешно, тунелно, архитектурно-художествено, сигнално, рекламно-информационно, изкуствено енергоефективно осветление и др.

Сертификати
Компанията е регистрирана в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в България и притежава първа категория на I, II, III и V група строежи. Улично осветление ЕАД успешно поддържа и развива системите за управление ISO 9001:2015, 14001:2015 и ISO 45001:2018.

ЧЛЕНСТВА
Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

КОНТАКТИ
София 1000, ул. Будапеща“ 17

инж. Ангел Терзиев
Изпълнителен директор
тел.: +359 2 983 67 74
факс: +359 2 981 29 87
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.ulichnoosvetlenie.com

 

 

 

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.