август 2021 г.

По случай професионалния празник Деня на миньора и 30-годишнината от своето основаване Българската минно-геоложка камара удостои с пет награди проф. дтн инж. Цоло Вутов, Геотехмин ООД. и Елаците-Мед АД.

Проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, бе удостоен с персонална награда за принос към минерално-суровинната индустрия и по случай 30-годишнината на БМГК. Призът му бе връчен от председателя на УС на БМГК проф. дтн инж. Николай Вълканов. Дружеството Геотехмин ООД, което миналата година отбеляза своята 30-годишнина, получи награда за принос към бранша, грамота за активно участие в националната дарителска кампания за подпомагане за справянето с Covid-19 и за втора поредна година - националната награда за социално-отговорна кампания в минерално-суровинната индустрия за подпомагането на общините по Благотворителната програма „Българските добродетели“. Отличията за Геотехмин ООД взе изпълнителният директор на дружеството г-н Доминик Хамерс. Инж. Драгомир Драганов получи годишната награда за най-високи производствени резултати в бранша, постигнати от Елаците-Мед АД.

На официалното честване на Деня на миньора присъстваха ръководствата на компаниите членове на Българската минно-геоложка камара – Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД, Геотрейдинг АД и Експлозивпрогрес-ГТМ ЕООД и други дружества от Групата. Зам.-управителят на Геотехмин и заместник-председател на УС на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България д-р инж. Иван Вутов получи плакета за партньорство от името на най-голямата работодателска организация у нас - КРИБ.

„Благодаря на служителите на Геотехмин ООД за усърдната работа, за лоялността и приноса за развитието на компанията и на минерално-суровинната индустрия. Благодаря и на екипа на Елаците-Мед АД за постигнатите високи производствени резултати. Убеден съм, че Група ГЕОТЕХМИН ще продължи да допринася за развитието на минерално-суровинната индустрия“, каза проф. Вутов.

Приносът на дружествата от Групата е и за регионите, в които развиват своята дейност. През 2020 г. по Благотворителната програма „Българските добродетели“ бяха подписани рамкови споразумения за партньорство с общините Етрополе, Мирково, Чавдар, Челопеч и Златица. По този начин създадената през 2018 г. програма по инициатива на проф. дтн инж. Цоло Вутов и дружествата Елаците-Мед, Геотехмин, Геострой и Геотрейдинг бе надградена. Основателите подкрепят благородни каузи и значими проекти в областта на здравеопазването, образованието, културата и качеството на живот.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.