юли 2019

На 1 юли 2019 г., за девета поредна година, Елаците-Мед даде старт на своята лятната Стажантска програма. Тя дава шанс за успешна професионална реализация на студенти, завършващи обучението си, както и за млади специалисти без стаж по специалността.

Лятната Стажантска програма на Елаците-Мед се провежда през юли, август и септември на двете работни площадки на дружеството – Рудодобивен комплекс и Обогатителен комплекс.

Тази година в програмата се включват 37 студенти от различни висши учебни заведения от страна и чужбина. Те ще станат част от екипа на компанията през летните месеци и ще могат да приложат знанията си на практика.

Откриването започна с приветствие към участниците и техните наставници от г-жа Милена Христова, директор „Човешки ресурси“, която поздрави младите специалисти за направения избор да проведат летния си стаж в Елаците-Мед, компания с 44 годишна история, от които 20 години в група ГЕОТЕХМИН.

Г-жа Даниела Горанова и г-жа Мариана Вътева от отдел „Подбор персонал, обучения и квалификация“ запознаха стажантите с дейността на фирмата, a ръководителят на отдел „Здравословни и безопасни условия на труд“, инж. Спас Пенков, разясни правилата за сигурност и безопасност по време на работния процес.

Официалното откриване приключи с обиколка в два от основните цехове на Обогатителен комплекс – „Средно и ситно трошене“ и „Мелнично-флотационен“. Този ден даде добро начало за стажантите, които в идните месеци ще усъвършенстват знанията си, надграждайки ги с практически умения в реална работна среда, което ще им даде много възможности за реализация в бъдеще.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.