октомври 2015

Геотехмин ООД получи златна, а Геострой АД – сребърна награда, в годишната класация "Топ 50+" на Камарата на строителите в България.

Златната награда на Геотехмин ООД е за строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда в раздел „големи строители“. Дружеството получава приз в същата класация за седми път. Наградата беше връчена от министъра на околната среда г-жа Ивелина Василева на Доминик Хамерс, изпълнителен директор на Геотехмин ООД, по време на традиционния бал в Деня на строителя на 26 октомври 2015 г. в София.

В същата класация, но в друга група строежи, получи сребърна награда Геострой АД. За трети пореден път дружеството е отличено в категорията „строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения“ в раздел „големи строители“. Наградата беше връчена от Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, на инж. Владимир Вутов, изпълнителен директор на Геострой АД.

Ежегодните отличия на КСБ се присъждат на фирми, вписани в Централния професионален регистър на строителя.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.