септември 2013

През септември 2013 г. с тържествен водосвет и първа копка бе поставено началото на обект "Изграждане на пречиствателно съоръжение за питейни води, алпийско водохващане и реконструкция на водопроводна мрежа в с. Бързия, община Берковица".

В официалната церемония за старта на проекта участваха кметът на Берковица Димитранка Каменова, областният управител на Монтана Анатолий Младенов, изпълнителният директор на Геотехмин Доминик Хамерс, както и други официални лица и представители на изпълнителя – обединение "Геостройтехмин" (Геострой и Геотехмин).

Проектът се изпълнява по Мярка 321 "Основни услуги за населението и икономиката в селските райони" от Програма за развитие на селските райони 2007 – 2013 и е финансиран от Държавен фонд "Земеделие".

С изграждането на съоръженията ще се подобри достъпа до качествена водоснабдителна и канализационна инфраструктура на община Берковица.

Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е 85 календарни дни.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.