октомври 2011

В края на октомври 2011 г. Геотехмин получи платинена награда от класацията "Топ 50+" на Камарата на строителите в България (КСБ). Ежегодното отличие се дава на фирми, вписани в Централния професионален регистър на строителя за добри строителни практики.

За четвърта поредна година дружеството беше отличено в категория "Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда". Престижната награда беше връчена на инж. Атанас Райков, генерален директор Строителство от Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството.

Класирането в "ТОП 50+" се извършва в четири групи строежи на база на информация от Регистъра на КСБ за последните две финансови години. Участниците се оценяват по 12 критерия. Сред тях са обемът на строително-монтажните работи, придобиването на дългосрочни материални активи, средносписъчният персонал, средната работна заплата и рентабилността на собствения капитал за последната финансова година.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.