юли 2007

Излезе от печат TRIBUNE – ежегодният бюлетин на Международната тунелна асоциация ITA. Фокусът е върху подземното строителство в Индия, където се провежда тазгодишния Световен конгрес по тунелостроене, както и 34-то Общо събрание на асоциацията.

В бюлетина са публикувани и докладите за дейността на страните членки на ITA за 2007 г. Докладът на България описва главно дейността на Геотехмин ООД, тъй като към момента дружеството е единственият официален български член на асоциацията. То е представено като просперираща частна компания, лидер в специализираното метро и тунелно строителство в България.

Докладът отчита и активното участие на Геотехмин в организирането на различни мероприятия, свързани с подземния инженеринг. По този начин дружеството допринася за сътрудничеството между браншови компании и институции както на местно, така и на международно ниво. Това от своя страна ще окаже положителен ефект върху предстоящото създаване на национална организация, която ще представя страната ни в ITA.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.