Актуални проекти

Възложител: Агенция „Пътна инфраструктура“
Изпълнител: Обединение „ГЕОПЪТ ЛОТ 1“ с участници Геострой АД – лидер и Пътстрой-92 АД
Период на изпълнение: 2019 – 2022 г.

Обединение „ГЕОПЪТ ЛОТ 1“ с участници Геострой АД – лидер и Пътстрой-92 АД подписа  договор с АПИ за проектирането и изграждането на Лот 1 от Път I-1 (E-79) „Мездра – Ботевград“ с обща дължина на участъка 19,3км.

Пътят ще бъде с две платна с по две ленти за движение в посока, като трасето ще следва съществуващия път, който ще се разшири до новия габарит от 20 м. В участъците, където е необходимо,  съществуващото трасе ще бъде ремонтирано.  Проектът включва изпълнение и на 3 кръгови кръстовища и пътен възел тип „диамант“, 2 нови моста, както и уширения на 5 съществуващи съоръжения. Предвидени са и 3 надлеза за обслужване на местното движение и селското стопанство и 2 площадки за отдих.

Изграждането на направлението Видин – Ботевград, в което влиза и Лот 1 от Път I-1 (E-79) „Мездра – Ботевград“, е приоритетен проект в инвестиционната програма на АПИ и МРРБ до 2022 г. С цялостното хомогенизиране и модернизация на трасето от Дунав мост 2 ще се осигури бърза и удобна връзка между автомагистралите "Хемус", "Тракия" и "Струма".

Актуални проекти

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.