Новини

декември 2016

Проектът “Сан Стефано Плаза” с главен изпълнител Геострой АД спечели награда в категория „Многофункционални сгради“ в Националния конкурс “Сграда на годината 2016”. “Сан Стефано Плаза” е многофункционален комплекс от ново поколение в сърцето на София, с инвеститор на проекта Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт ЕАД и проектант - архитектурно дружество "Сан Стефано".  Комплексът, който съчетава жилищна част, търговски център и офис секция, е в процес на сертифициране по метода за оценка на устойчиво строителство BREEAM 2013.

април 2017

За седми пореден път Елаците-Мед АД, част от групата фирми ГЕОТЕХМИН, ще проведе лятна Стажантска програма 2017.  

Тя е част от програмата за корпоративна социална отговорност и важен елемент от ефективната политика по управление на човешките ресурси на дружеството.

Стажантската програма е насочена към студентите, завършили III, IV и V курс или млади специалисти без стаж по специалността, които имат желание и са мотивирани да  приложат на практика знанията си в голямо и устойчиво развиващо се предприятие.

Програмата дава възможност на младежи от техническите и икономическите специалности от различни висши учебни заведения да преминат летен студентски стаж с продължителност от юли и до септември. Стажът е платен и се провежда в реална работна среда в Обогатителен комплекс, с. Мирково, и в Рудодобивен комплекс, гр. Етрополе. Стажантите работят под ръководството на наставници - доказани професионалисти с богат опит.

Досега в Стажантската програма са участвали повече от 180 студенти от различни специалности, като част от тях вече се присъединиха към екипа на Елаците-Мед.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.