Новини

септември 2019 г.

Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД обявиха нов регионален ученически конкурс за учениците от 12 училища партньори от региона на дейност на дружествата. Инициативата се провежда за пета поредна година, като всяка година темите и състезателните категории са различни. Тази година темата е: „МАГИЯТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО. РУДОДОБИВЪТ – ПОЗНАНИЕ И БЪДЕЩЕ“.  Конкурсът е част от корпоративната социална отговорност на дружествата и инициативите, посветени на две значими годишнини - 44 години от създаването на МОК „Елаците“ и 20 години от присъединяването на дружеството към Група ГЕОТЕХМИН.  

октомври 2019 г.

„На основание чл. 4, ал. 2 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение „Монтиране на мобилна колесна инсталация за производство на фракциониран инертен материал в района на Рудник „Елаците“, гр. Етрополе“.

Пълен текст на уведомлението може да видите тук. Документите се публикуват със заличени подписи на лицата с оглед спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.

Документите се публикуват със заличени подписи на лицата с оглед спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.