Новини

септември 2019 г.

Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД обявиха нов регионален ученически конкурс за учениците от 12 училища партньори от региона на дейност на дружествата. Инициативата се провежда за пета поредна година, като всяка година темите и състезателните категории са различни. Тази година темата е: „МАГИЯТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО. РУДОДОБИВЪТ – ПОЗНАНИЕ И БЪДЕЩЕ“.  Конкурсът е част от корпоративната социална отговорност на дружествата и инициативите, посветени на две значими годишнини - 44 години от създаването на МОК „Елаците“ и 20 години от присъединяването на дружеството към Група ГЕОТЕХМИН.  

септември 2019 г.

Приключи деветата лятна Стажантска програма на Елаците-Мед. Тя стартира на 1 юли  с 32 стажанти - студенти от различни висши учебни заведения. Програмата бе закрита на официално събитие на 30 септември в Обогатителен комплекс, Мирково.Г-жа Милена Христова, директор „Човешки ресурси“, оцени програмата като успешна възможност за сътрудничество между бизнеса и университетите и шанс на младите хора да намерят професионална реализация.

Петима от младите специалисти, преминали летен стаж през 2019 г., вече са назначени на постоянни трудови договори в дружеството. Събитието завърши с връчване на удостоверения за проведения стаж. 

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.