Новини

декември 2019г.

Елаците-Мед АД получи награда в рамките на инициативата TRUE LEADERS на ICAP България - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Инициативата се провежда за шеста поредна година и отличава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката. Компаниите са оценени по рентабилност за 2018 г., брой и увеличаване на персонала си и трябва да имат висока кредитна оценка.

февруари 2020 г.

Изпълнителният директор на Геотрейдинг АД г-н Иван Дончев връчи отличието на ректора на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ проф. д-р инж. Ивайло Копрев в церемонията по награждаване на най-добрите висши училища. Събитието, което Геотрейдинг АД подкрепя, се организира от в. „24 часа“ и класира университетите според рейтинговата система, която разработва Министерство на образованието и науката.

Г-н Дончев връчи приза на МГУ за първото място в професионално направление „Проучване, обработка и добив на полезни изкопаеми“ и благодари на университета за качествената подготовка на кадрите.

„Необходима е и подкрепа на бизнеса за развитието на младите хора у нас. Затова Геотрейдинг заедно с още три дружества от група ГЕОТЕХМИН започнахме стипендиантска програма с МГУ. Целта ни е да предоставим най-добрите условия на избраните студенти да надградят академичните си познания с практически опит в нашите компании“, каза г-н Дончев.

„Тази награда е символ на симбиозата наука-бизнес-образование“, отбеляза проф. Копрев.

 

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.