Новини

септември 2016

За шести пореден път Елаците-Мед АД проведе лятна „Стажантска програма”, в която участваха двадесет студенти от различни висши учебни заведения. Програмата дава възможност на студенти, изучаващи основно технически и икономически специалности, да работят в структурните звена на дружеството през летните месеци. Политиката на Елаците-Мед е да подкрепя и да дава шанс на бъдещи млади специалисти, като им помага да се ориентират кариерно, да се развиват и да намерят своето място на трудовия пазар. 

октомври 2016

Храм “Св.Харалампий“ в с. Богданлия, община Елин Пелин, бе възстановен с дарение  от Геотехмин ООД и Геотрейдинг АД и изграден от Геострой АДГеопроект ЕООД направи работния проект. Храмът е построен през 1882г. и е обявен за паметник на културата с местно значение през 1996 г. Църквата бе в лошо състояние и се нуждаеше от спешна реконструкция. През октомври бе извършено освещаване на обновения храм.

 

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.