Новини

октомври 2019 г.

На 17 октомври на тържественото честване на Патронния празник на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ проф. дтн инж. Цоло Вутов връчи на проф. д-р инж. Любен Тотев, ректор, сертификат за дарение от Група ГЕОТЕХМИН на 17 едногодишни стипендии за студенти от университета. Стипендиите се даряват от дружествата Елаците-Мед АД, Геотехмин ООД, Геострой АД и Геотрейдинг АД. В изказването си пред академичната общност, Съвета на ректорите, представители на институции, на бизнеса и студенти проф. Вутов подчерта, че висококачественото образование и обучение в университета е в основата на устойчивото развитие на минерално-суровинната индустрия, на минната наука и практика.

декември 2019

Геотехмин ООД зае първо място в категорията за ефективност на човешкия капитал в класацията "Топ 100 фирми" на Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Годишните награди бяха връчени на официална церемония в София вчера, 3 декември.  Отличието на Геотехмин – плакет и грамота, бе получено от г-н Доминик Хамерс, изпълнителен директор на дружеството.

В състезанието участват над 6500 фирми, които дават над 85% от БВП на България. Класацията се основава на счетоводните отчети на фирмите и анализ на резултатите от стопанската им дейност.  Според председателя на БТПП г-н Цветан Симеонов, за първи път е направена комбинирана класация от пет критерия, която показва стабилно и устойчиво бъдеще на съответната фирма.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.