Новини

декември 2016

Проектът “Сан Стефано Плаза” с главен изпълнител Геострой АД спечели награда в категория „Многофункционални сгради“ в Националния конкурс “Сграда на годината 2016”. “Сан Стефано Плаза” е многофункционален комплекс от ново поколение в сърцето на София, с инвеститор на проекта Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт ЕАД и проектант - архитектурно дружество "Сан Стефано".  Комплексът, който съчетава жилищна част, търговски център и офис секция, е в процес на сертифициране по метода за оценка на устойчиво строителство BREEAM 2013.

април 2017

За седми пореден път Елаците-Мед АД, част от групата фирми ГЕОТЕХМИН, ще проведе лятна Стажантска програма 2017.  

март 2017

Съкровища от миналото – животът и трудът на хората от моя край“ е темата на регионалния конкурс, организиран от Елаците-Мед и Геотехмин.Инициативата е част от програмата за корпоративна социална отговорност на двете дружества „Култура и национална идентичност“.

март 2017

Комплекс „Етрополия“, гр. Етрополе, получи разрешение за ползване. Многофункционалната сграда с хотелска част, офиси и различни търговски обекти е разположена в центъра на града. Комплекс „Етрополия“ е част от провежданата от група ГЕОТЕХМИН последователна политика за социално-икономическото развитие на регионите, на територията на които осъществява дейност.

март 2017

„Елаците-Мед“ АД, в качеството си на възложител на Подробен устройствен план – план за застрояване (ПУП-ПЗ), уведомява всички заинтересовани лица за изготвен отчет за 2016 г. по мерките за наблюдение и контрол на въздействието върху околната среда по време на прилагане на ПУП-ПЗ за имоти, попадащи на територията на концесията, предоставена на „Елаците-Мед“ АД в землищата на гр. Етрополе и с. Челопеч, Софийска област.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.