Новини

юли 2019

По предложение на правителството президентът Румен Радев награди проф. дтн инж. Цоло Вутов с орден „Стара планина” първа степен за изключителен принос и заслуги към икономическото развитие на страната и изграждане на съвременните индустриални отношения. Указът е обнародван в днешния брой на „Държавен вестник”.

август 2019

  • Проф. дтн инж. Цоло Вутов получи грамота и плакет "Почетен гражданин на Община Етрополе" за изключителни заслуги
  • За 20 години в Група ГЕОТЕХМИН са изпълнени уникални проекти, свързани с дългосрочното, ефективно и устойчиво развитие на „Елаците-Мед“

септември 2019г.

„Елаците-Мед“ АД, в качеството си на възложител на Подробен устройствен план – план за застрояване (ПУП-ПЗ) в обхвата на проектен ПИ № 640779, образуван от ПИ № 640766 по КВС на гр. Етрополе, Софийска област, обявява постановено Решение на РИОСВ-София № СО-18-ЕО/2019 г. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка на посочения ПУП-ПЗ.

август 2019

През 2019 г. Елаците-Мед АД, водеща компания в минната индустрия на България, чества 44 години от създаването на МОК „Елаците“ и 20 години от присъединяването на дружеството към групата ГЕОТЕХМИН.

август 2019

На 18 август – в Деня на миньора, проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД и почетен председател на НТС по минно дело, геология и металургия, бе удостоен с наградата на Българската минно-геоложка камара (БМГК) за принос за развитието на минерално-суровинната индустрия. „Елаците-Мед“ АД получи награда за принос към индустрията и за внедряване на иновативна технология на хвостохранилище „Бенковски-2“ през 2018 г.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.