Новини

юли 2018

Дружеството в направление „Търговия“ Геотрейдинг АД получи ексклузивни права за продажба за територията на България на висококачествените продукти за минната индустрия на китайския производител SHAREATE TOOLS LTD.

октомври 2018

Четирима от деветнайсет стажанти, участвали в лятна Стажантска програма’ 2018, са назначени на работа в дружеството.

юни 2018

26 учени, мениджъри и специалисти от България участваха в 25-тия Световен минен конгрес и съпътстващото го изложение (18-22 юни 2018 г.) в Астана, Казахстан.

октомври 2018

На основание чл. 4, ал. 2 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г., изм. и доп., бр. 3 от 2018 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение за „Повишаване стабилитета на оградната дига в секция „Ай дере” и безопасната експлоатация на хвостохранилище „Бенковски 2” чрез изграждане на опорна пясъчна призма от хидроциклонирани пясъци”.

август 2018

На основание чл. 4, ал. 2 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г., изм. и доп., бр. 3 от 2018 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение за „Изграждане на паркинг на територията на Обогатителен комплекс на „Елаците-Мед“ АД”.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.