Бизнес направления

Център за управление и професионално обучение ЕАД (ЦУПО ЕАД) успешно развива дейност в сферата на управление на човешките ресурси и консултации по финансови въпроси и бизнес развитие.

ЦУПО е лицензиран в съответствие със Закона за професионалното образование и обучение. Центърът организира курсове за придобиване и повишаване на квалификацията и преквалификация по 56 професии и 96 специалности както за работещи от групата фирми ГЕОТЕХМИН, така и за други компании. Средногодишно ЦУПО извършва над 3 000 обучения.

Дружеството развива дейността си в две основни направления:

  • Обучение и квалификация - професионални обучения, дуално обучение, развитие по компетенции, бизнес обучения и семинари. Разполага с високо квалифицирани преподаватели от висшите учебни заведения в страната по теория и практика. Има сертифицирани преподаватели по иновативни методи за преподаване на математика като JUMP Math. Извършват се и електронни обучения на собствена платформа за електронни обучения.
  • Консултантски услуги и бизнес развитие  

ЦУПО предлага квалифицирана консултация в сферата на финансите и управлението и развитието на човешките ресурси за групата фирми  ГЕОТЕХМИН.

ЦУПО се стреми да постига високо качество на предлаганите услуги и удовлетвореност на клиентите си.

СЕРТИФИКАТИ
ISO 9001:2008

ЧЛЕНСТВА
Асоциация на лицензираните центрове за професионално обучение
Индустриален клъстер Средногорие

КОНТАКТИ
София 1799, ж.к. Младост-2, ул. “Св. Киприян“, бл.243, вх.А

Милена Христова
Изпълнителен директор

тел.: +359 2 902 65 01
факс: +359 2 902 65 19
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.cmvt-bg.org

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.