Бизнес направления

Геотрейдинг АД е създадено през 2005 г. с основна дейност търговия. За годините на своето съществуване компанията утвърди позициите си на пазара на строителна, минна техника, гуми, горива и смазочни материали. Днес Геотрейдинг има репутацията на лоялен и надежден бизнес партньор, който представлява редица световноизвестни марки и предлага на клиентите си стоки и доставки с отлично качество и на конкурентни цени.

Екипът на компанията наброява около 160 души, обединени от стремежа за професионално обслужване и изграждане на ползотворни и взаимноизгодни партньорски взаимоотношения със своите доставчици и клиенти.

Геотрейдинг развива дейност в следните направления:

  • продажби на минна и строителна механизация
  • представителство на производители на гуми
  • продажби на резервни части и консумативи
  • доставки на горива
  • производство на хидравлични пневматични маркучи
  • сервизна дейност.

От 2015 г. Геотрейдинг е официален представител на финландската строителна техника Lännen. Багер-товарачите се отличават с изключително големи размери, здрава конструкция и стабилност, което позволява работа с тежки товари в различни работни положения на изключително трудни терени. Преди това Геотрейдинг стана представител на строителната техника на световно признатите производители LiuGong и Dynapac - част от групата Atlas Copco. Геотрейдинг предлага на пазара в България хидравлични чукове, произведени от корейската компания Everdigm (Everlasting Paradigm), която има над 120 дилъри в 80 страни по света. Те имат различни приложения – в строителството, миннодобивната промишленост и др.

Значително място в портфолиото на Геотрейдинг заемат гумите за леки, лекотоварни и тежкотоварни машини за нуждите на аграрната, минната и пътностроителната дейност. Геотрейдинг е изключителен представител за България и Гърция и дилър за Албания и Турция на белоруската марка гуми Belshina. Те са добре познати на националния пазар и изключително търсени. Освен това Геотрейдинг е дистрибутор и на световно известните марки Michelin и Bridgestone.

Българското търговско дружество е оторизиран представител на лагерите RKB и дистрибутор на филтрите SF-Filter, както и на зъбите и земекопните продукти Hensley. Геотрейдинг доставя и полиуретанови продукти на испанската компания Inelas Poliuretanos, транспортни ленти на словашкия производител Matador и холандски смазочни материали Rymax на VPS International b.v.

Геотрейдинг предлага на клиентите си горива - бензин и дизел, смазочни продукти, антифриз, битум и котелно гориво. Компанията осъществява доставки със собствени цистерни до желани от клиентите локации.

През 2015 г. Геотрейдинг АД отвори два сервиза с марката ProAuto за обслужване на леки и тежкотоварни автомобили, специализирана и строителна техника и директни продажби. Сервизите се намират: в квартал “Горубляне“ на бул. “Самоковско шосе“ 101 в София и на бул. “Руски“ 196 в Етрополе.

СЕРТИФИКАТИ
ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007 

ЧЛЕНСТВА
Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ)
Българска търговско-промишлена палата
Американска търговска камара в България
Българска минно-геоложка камара
Научно-технически съюз по минно дело, геология и металургия
Индустриален клъстер Средногорие

КОНТАКТИ
София 1517, ул. “Бесарабия“ 108

Иван Вутов
Изпълнителен директор
тел.: +359 2 930 70 63
факс: +359 2 987 28 87
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
www.geotrading.bg

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.