Бизнес направления

Трансремонтстрой ЕАД е приемник на над 100-годишен опит и има 87-годишна фирмена история в строителството и ремонта на подземни и надземни релсови пътища и в производството, монтажа и ремонта на съоръжения и резервни части за трамвайната инфраструктура на София.

Дружеството произвежда всички видове арматурни заготовки. Компанията изработва армопакети за шлицови стени и пилоти, челни заварки на арматурно желязо, стандартни и нестандартни изделия от метал, метални конструкции и елементи от нея.

Трансремонтстрой произвежда и извършва механообработка на резервни части за миннообогатителна техника и за други видове техника, ремонт на промишлени съоръжения и земекопна техника.

Компанията разполага със строително звено, оборудвано с подемно-транспортна и строителна механизация за производство, монтаж и ремонт на широка гама стандартни и нестандартни изделия от метал, метални конструкции и елементи от нея, в това число изработване и монтаж на всички видове релсови и специални съоръжения.

Дружеството притежава специална траверсоподбивна машина за междурелсие 1009 мм., която намира широко приложение при изграждането и обслужването на трамвайни релсови пътища. Цехът за механична изработка на Трансремонтстрой е оборудван с универсални и специфични машини за рязане, огъване и монтаж на релси и профили.

Други дейности, извършвани от Трансремонстрой:

  • отдаване на кофражни елементи под наем
  • събиране, съхраняване, преработка и предаване за последващо третиране на черни и цветни метали
  • автотранспортни и товаро-разтоварни услуги на едрогабаритен товар.

СЕРТИФИКАТИ И ЛИЦЕНЗИ

  • Дружеството е вписано в Централния професионален регистър на строителя за строителство на обекти от ниско и високо строителство от групи І, ІІ, ІV и V.
  • В Трансремонтстрой е въведена интегрирана система за управление в съответствие с ISO 9001:2008ISO 14001:2004OHSAS 18001:2007. Повече за този процес можете да прочетете тук. Политиката на Трансремонтстрой във връзка с въведената ИСУ можете да видите тук.
  • Лиценз за извършване на превоз на товари на територията на България.
  • Европейски сертификат в съответствие с БДС EN 1090-1:2009 +A1:2012; БДС EN 1090-1:2009 +A1:2012/NA2013 и във връзка с 1090-2:2008  +A1:2011 Изпълнение на стоманени конструкции и конструкции от алуминиеви сплави“.
  • Сертификат за съответствие на производствения контрол за конструктивни стоманени елементи и комплекти от тях.
  • Лиценз за  търговия със скрап от черни и цветни метали – №12-ДО-1242 от 14.03.2013 г.

КОНТАКТИ
София 1271, кв. Илиянци, ул. Джерман“ 7

Юлиана Мерджанова
Изпълнителен директор
тел.: +359 2 813 02 23
факс: +359 2 813 02 19
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


 

 

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.