Актуални проекти

януари 2017

Възложител: Метрополитен ЕАД - Столична община
Изпълнител: Обединение „Геометро Земляне”
Период на изпълнение: 2016 - 2018

Започна проектирането и строежа на метродепо „Земляне“ за техническа поддръжка и престой на подвижния състав за трета метролиния. Изпълнител на проекта е обединение „Геометро Земляне” с водещ партньор Геострой АД и членове Трансремонтстрой ЕАД и Биас М ЕООД. Финансирането е по ОП "Транспорт и транспортна инфраструктура" 2014 - 2020. 

Описание на проекта:

Бъдещото метродепо се намира на част от територията на сегашния автобусен гараж „Земляне“ и ще се строи без да се нарушава нормалното му функциониране. Предвижда се изграждането на 400м метротрасе, гаражно хале за 26 влака, ремонтно хале на две нива, административна сграда на четири етажа с 20 служебни паркоместа, гараж за специализирани автомобили, сграда на отоплителната инсталация – котелно, мивка за влакове на самостоятелен коловоз, изтеглителен коловоз с дължина 98м, допълнителен коловоз на север от гаражното хале, който ще бъде използван за „топъл резерв“, самостоятелен коловоз до открита складова площ южно от ремонтното хале, трафопост, зони за открити складове и др.

 

Актуални проекти

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.