Доминик Хамерс
Изпълнителен директор

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

Доминик Хамерс е изпълнителен директор на Геотехмин ООД от ноември 2011 г. През 2014 г. той е назначен за председател на Борда на директорите на Геострой АД, а през 2015 г. става член на Надзорния съвет на Елаците-Мед АД, дружества от група ГЕОТЕХМИН.

Доминик има повече от 20 години опит в сферата на производството на цветни метали, където заема позиции във висшия мениджмънт. Бил е ангажиран предимно с търговска дейност и бизнес развитие по цялата верига - от производство и доставки на минерални суровини до продажби на метали, изделия с висока добавена стойност и вторични продукти от производството на мед, цинк и германий.

Доминик Хамерс работи последователно като:

  • Дилър на европейски облигации в ING bank в Брюксел (1987 – 1989)
  • Търговец в SOGEM – UMICORE Marketing Services по международна търговия с цинк, олово и благородни метали и управление на риска при хеджиране на техните позиции на борсата (1989 – 1993)
  • Ръководител на представителството на UMICORE Marketing Services в Москва (1993 – 1997)
  • Търговски директор на Юмикор Мед АД, гр. Пирдоп (1997 – 2002)
  • Мениджър в UMICORE Business Group Zinc, Белгия (2003 – 2006)
  • Управител на UNIVEG България (2006 – 2011)

 

Проф. дтн инж. Цоло Вутов
Управител

ОБРАЗОВАТЕЛНИ И НАУЧНИ СТЕПЕНИ

2019 г.

Академик и член на Президиума на Евразийска академия за минни науки, Казахстан

2014 г.

Професор - Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, София

2012 г.

Почетен доктор на Солигорски институт по проблемите на спасяване на ресурсите с опитно производство, гр. Минск, Република Беларус

2009 г.

Професор по минни науки - Световен атестационен експертен комитет при Международния междуакадемически съюз, гр. Санкт Петербург, Русия

2008 г.

Доктор по минни науки - Световен атестационен експертен комитет при Международния междуакадемически съюз, гр. Санкт Петербург, Русия

2000 г.

Придобита квалификация: Мениджър - Иком Интелект, Българо-американски информационно-консултантски център по икономика и мениджмънт

1990 г.

Придобита квалификация: Мениджър - Висша международна школа по маркетинг и мениджмънт към Българо-френския център „Марком”

1976 г.

Магистър по Минно маркшайдерство, Минно-геоложки университет, „Св. Иван Рилски“, София

ПОЛИТИКИ

В Геотехмин ООД е внедрена Интегрирана система за управление (ИСУ), обединяваща международните стандарти ISO 9001:2015 (качество), ISO 14001:2015 (околна среда) и OHSAS 18001:2007 (здравословни и безопасни условия на труд). Чрез прилагането на тази система се постига по-ефективно управление на всички фирмени процеси.

Политика по качество
Геотехмин ООД е сертифицирано по стандарт ISO 9001:2015 със сертификат № BG18/871653 от 07 май 2018 г. Сертификацията за Геотехмин ООД е от SGS България, която може да проверите като натиснете на сертификационните знаци, поставени на нашия сайт.

За да се запознаете с нашата политика по качеството, моля, натиснете тук.

Политика по околна среда
Геотехмин ООД е сертифицирано по стандарт ISO 14001:2015 със сертификат № BG18/871651 от 07 май 2018 г. Сертификацията за Геотехмин ООД е от SGS България, която може да проверите като натиснете на сертификационните знаци, поставени на нашия сайт.

За да се запознаете с нашата политика по околна среда, моля, натиснете тук.

Политика по здравословни и безопасни условия на труд
Геотехмин ООД е сертифицирано по стандарт OHSAS 18001:2007 със сертификат № BG18/871652 от 07 май 2018 г. - Сертификацията за Геотехмин ООД е от SGS България, която може да проверите като натиснете на сертификационните знаци, поставени на нашия сайт.

За да се запознаете с нашата политика по ЗБУТ, моля, натиснете тук.

Нашата Декларация по ИСУ можете да видите тук.

Политика за защита на лични данни в групата компании Геотехмин

За да се запознаете с политиката ни за защита на лични данни, моля, натиснете тук.

ГЕОТЕХМИН е една от водещите бизнес групи в икономиката на България, със съществен принос за динамичното и устойчиво развитие на страната. Историята ѝ започва в края на 1990 г. с основаването на частна фирма за проектиране и консултации в областта на миннодобивната промишленост. През годините дружеството се разраства и започва да развива дейности в нови бизнес направления.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.